Axis-content. Універсальна система управління контентом.

Axis-content. Універсальна система управління контентом.

Про рішення

Axis-content це гнучка система управління контентом (CMS), розроблена компанією Axis-Y, для вирішення різноманітних бізнес-завдань. CMS легко адаптується під будь-який бізнес та дає можливість формувати товарні фіди для багатьох маркетплейсів та прайс-агрегаторів.

Переваги системи

Легкість

Простий і водночас зручний функціонал для роботи з великою кількістю товарів. Система модерації контенту та ведення детальної статистики по наповненню товарів дає можливість відстежувати обсяги виконаної роботи на кожному етапі обробки контенту.

Результат

Тільки потрібний функціонал і нічого зайвого! Не відволікайтеся на те, що не принесе користі вашому бізнесу.

Універсальність

З Аксіс-контент ви можете отримати вивантаження на будь-який популярний маркетплейс та прайс-агрегатор, всього за кілька “кліків”. Для формування фідів на Rozetka, Prom, Hotline, Price.ua та ін., ми використовуємо сучасний стек технологій, на основі продукту 1C-Bitrix.

Функціональні можливості

Кабінет клієнта

Завантажуйте товарні позиції з будь-якої вашої системи в нашу CMS, встановлюйте частоту оновлення фіду та бажані формати вивантажень готового контенту. Контент-менеджери оперативно наповнять контентом ваші товари, які в пару “кліків” будуть сформовані у необхідний формат для вивантаження.

Кабінет контент-менеджера

Актуальний список товарних позицій на обробку, детальна статистика оброблених товарів, витраченого часу та перевіреної роботи. Гнучка система оцінювання роботи дає змогу контент-менеджеру аналізувати якість своєї роботи.

Кабінет модератора

Детальная статистика роботи контент-менеджерів, перевірка заповнених товарів з можливістю повернення на обробку.

Створення та редагування товарних категорій та характеристик. Управління статусами товарів.


Axis-content це просте і зрозуміле рішення для будь-яких бізнес-потреб. Тепер не потрібно витрачати купу часу на рутинну роботу з товарами. Ми покажемо, як зробити це швидко!