Хмарні рішення для бізнесу. Що таке хмарні технології та навіщо вони вам?

Хмарні рішення для бізнесу. Що таке хмарні технології та навіщо вони вам?

Що таке хмарні технології?

Для ефективного розвитку свого бізнесу потрібно зберігати і обробляти великі обсяги даних. Закупівля серверних потужностей і оренда додаткової площі під це все, вимагають великих інвестицій. Але як же заощадити кошти і при цьому гнучко і швидко розвивати свій бізнес?

Хмарні обчислення (cloud computing) - це технологія розподіленої обробки даних в якій комп'ютерні ресурси і потужності надаються користувачеві як інтернет-сервіс. Іншими словами - це Ваша робоча зона в інтернеті, а точніше на віддаленому сервері. Хмарні сервіси дозволять Вам зберігати і обробляти великі обсяги даних без великих капіталовкладень і без ризиків втратити до них доступ.

Для чого мені хмарний сервіс?

В першу чергу мова про зручність і безпеку. Основна мета сервіс-провайдерів - надати максимально стійку систему для свого клієнта. Тому Ви можете не переживати що з даними щось трапиться або доступ до них отримають треті особи.

Купити, обладнати і обслуговувати свої серверні вимагає великих грошей, а також вимагає від Вас певних ризиків. Сервер, що знаходиться у Вашому офісі може банально зламатися, нахапатися вірусів або зовсім зникнути. Не кажучи вже про несанкціоноване вилучення вашого обладнання.

Необхідність збільшення обсягів призведе до додаткових закупівель устаткування, яке з часом може стати непотрібним, але витрачені гроші ніхто не поверне.

Орендуючи хмара Ви отримуєте готовий до роботи сервіс з підтримкою 24/7, а також доступ до Ваших даних з будь-якого гаджета в будь-якій точці світу. Регулярний бекап серверів захистить Ваші дані від різного роду форс-мажорів. При необхідності, роблять резервні бекапи на носій клієнта. Сховище надається в необхідному обсязі і може бути збільшено в найкоротші терміни. Не потрібно переживати за брак ресурсу під час розпродажів в інтернет-магазині або при прогнозованому зростанні відвідуваності вашого сайту. Досить просто замовити більше потужностей. Так само легко ресурс можна і згорнути, не втрачаючи інвестицій.


Компанія Axis допоможе підібрати найвигідніше хмарне рішення для підвищення ефективності вашого бізнесу.